Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Rødbetkjeks med Gulrot og Persille


Råvaregruppe: Brød og Wraps
Kategori/tema: Hampfrø, Himalaya salt
Rodbetkjeks med gulrot persille og gresskarkjerner

Prøv en fargerik, tynn rødbetkjeks laget med rå rødbet, gulrot og persille. Smaker fantastisk med avokado på. Tørket i en Excalibur dehydrator.

Oppskrift på Rødbetknekkebrød med Gulrot, Persille og Gresskarkjerner

2 brett i dehydrator, ca 50 stk.

Slik lager du rødbetkjeksen:

Kutt opp gulrot, rødbet og løk. Ha alt i en blender sammen med kruspersille. Tilsett linfrøene, hampfrøene, oljen og saltet. Tilsett litt vann hvis massen blir for tung for maskinen å mose. .

Spre massen utover et Paraflexx bakeunderlag i en Excalibur dehydrator. Dryss på gule linfrø og gresskarkjerner. Tørkes i ca. 12 timer, på 41 grader i dehydratoren. Rut opp med en rullekniv til passende former, slik at du enkelt kan knekke opp brødet etter endt steketid.