Raw food pizza

Beskrivelse

Dette er en annerledes pizza. 'Osten' er basert på cashew nøtter uten salt. Den smaker herlig og magen liker den.

Raw food pizza
Lagre som favoritt
Mine favoritter
Send i e-post
Skriv ut

Ingredienser

Oversikt / Stikkord
Oppskriftsgruppe
Mat laget i dehydrator
Mengde
10-12 biter
Bunnen:
2 dl malte linfrø
2 dl solsikkefrø, bløtlegges i min 3 timer
1 dl valnøtter
3 tomater (ferske)
4 soltørkede tomater
2 ss urter f. eks oregano, basilium, timian
1 klype Himalaya salt

Fyllet:
2 dl usaltede cashewnøtter
8 ss olivenolje x- virgin
1 basilium plante(frisk)
1 presset sitron
masse svart pepper
1 klype Himalayasalt

Pynt:
Ruccula, sorte oliven, friske tomater eller soltørkede tomater

 

Fremgangsmåte

Bunnen:
Mal linfrøene. Bland i alle de øvrige ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller blender, til en deig. Bre det utover som små pizza bunner eller en stor. I en dehydrator legges pizzaen på et paraflexx bakeunderlag. Tørketid i dehydrator minst 14 timer på ca 41 grader.

 

Fyllet:
Legg alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller blender. Bland alt til en pizzaost. Bre den utover den ferdigtørkede pizzabunnen.
Pynt med ruccula blader, sorte oliven og tomater

Ekstra tips og informasjon

Bunnen kan lages i dehydrator eller tørkes i vanlig ovn men da på lav temperatur.