Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Hjemmelaget kjeks med frø-Raw Food kjeks


Råvaregruppe: Brød og Wraps
rawfoodkjeks

Hjemmelaget kjeks med masse frø er supre å ha til frokost eller ost og kjeks. Kjeksen er kun basert på frø, og er derfor helt uten mel. Raw food kjeks.

Ingredienser til hjemmelaget kjeks med frø-raw food kjeks

For 1 sats.
  • 1.5 dl hele linfrø
  • 1.5 dl knuste linfrø
  • 1 dl sesamfrø med skall
  • 2 dl gresskarkjerner
  • 1 dl solsikkefrø
  • 1 dl hampfrø uten skall
  • 1 ts Himalayasalt
  • 1 ts urtesalt, eller grønnsakbuljong
  • 8 dl vann

Slik gjør du;

Legg alle frøene med krydder i vann natten over evt. i 4 timer. Linfrøene vil gjøre nøttemassen seig. Legg deigen med skje, som skal trykkes ned til kjeks utover brettene i en Excalibur dehydrator.  Bruk Paraflexx bakeunderlag. Tørkes på 41 grader, i ca i 8 timer. Snu dem gjerne på slutten av tørketiden, og ta av bakeunderlagene. Tørk deretter videre, for å garantere jevn tørking. Oppbevares i tette bokser, eller glass. Brukes som kjeks til pålegg, eller dip. Hvis du ikke har en dehydrator, steker du kjeksene på lav varme i ovenen, og snur de underveis.