Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Marsipankuler hjemmelagde


Råvaregruppe: Konfekt og Rå Sjokolade
Kategori/tema: Kakaosmør, Kokosolje, Kokossirup, Mandelmel, Mandler, Rått kakaopulver
marsipankuler 600x800

Hjemmelagde marsipankuler smaker himmelsk. Du lager marsipanmassen selv, og søter med agave isteden for melis. Til slutt rulles kulene i rått kakaotrekk.

Oppskrift på Marsipankuler

Ca 10-12 marsipankuler.

Ingredienser til Marsipanen:

Ingredienser til Marsipankulertrekket:

Slik lager du kulene:

Madelmassen:
Mal mandler i en blender, eller kværn. Smelt kakaosmøret i vannbad, og bland kakaosmør og malte mandler sammen med agave, vaniljepulver og litt kokosolje (1-2 ts). Lag små kuler av denne mandelmassen.

Sjokoladetrekk:
Smelt kakaosmøret i vannbad, og tilsett agave og rått kakaopulver. Kakaoen skal være sterk og mørk.

Dypp kulene i sjokoladen når den mørke sjokoladen er litt stiv. Du må dyppe kulene flere ganger. Det vil si at et lag stivner, dypp så en gang til osv. Til slutt kan du rulle kulene i litt kokos eller mandler.