Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Hjemmelaget Sjokolade - Melkefri sjokolade


Råvaregruppe: Konfekt og Rå Sjokolade
Kategori/tema: Himalaya salt, Kakaosmør, Kokosolje, Kokossirup, Rått kakaopulver
hjemmelaget raa sjokolade 600x800

Nydelig melkefri sjokolade. Søtet med kokosirup istedenfor sukker. Bruk ulike nøtter, bær eller krydder som smak f. eks chilli. Vegansk sjokolade.

Oppskrift på Hjemmelaget Sjokolade med nøtter - melkefri sjokolade

For 10-12 karameller

Slik lager du Hjemmelaget Sjokolade med nøtter - melkefri sjokolade

Smelt rått kakaosmør og kokosfett i en kjele over ett vannbad. Tilsett kakaopulver, agave og litt Himalaysalt, og bland alt godt med en visp til en klumpefri røre. Hell sjokoladen i små former eller på bakepapir, som du former ned i et lite lokk eller liknende, for å lage formen til en sjokoladeplate. Legg sjokoladen i fryseren. Sjokoladen stivner i fryseren på ca 15-20 min. Sjokoladen kan fryses flere ganger. Forslag til smakstilsetninger: Nøtter f. eks valnøtter, mandler, hasselnøtter, eller pistasjnøtter. Tørkede frukter og bær f. eks. gojibær, fiken, rosiner, appelsin, eller sitronsaft/skall. Krydder, f. eks. kanel, kardemomme, eller chilli. Servert på TV3 's celebert selskap med Trine Grung.