Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Grønnkålchips 'cheesy'


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Kategori/tema: Cashewnøtter, Himalaya salt
gronnkal chips cheesy

Disse grønnkålchipsene blir spist opp med en gang,! Grønnkål kan forvandles fra kjedelig til spennede! Lag selv i steden for å kjøpe.

Oppskrift på Grønnkålchips cheesy

For 1-2 brett i Excalibur dehydrator.

Slik lager du Grønnkålchips cheesy

Vask grønnkålen. Rist av/tørk av vannet. Ta av den grove stilken i midten. Riv av mindre blader av grønnkålen til fine chips størrelser.

Mos cashewnøttene i en blender eller med en stavmikser. Bland inn alle de andre ingredisensene. Hell alt over i en bolle. Hell alle grønnkålbladene ned i bollen. Vend alt sammen. Det bli skikkelig grisete, men det skal være en slags oste-aktig masse fordelt på grønnkålene. Pass på at bladene på grønnkålen ikke er klistret på hverandre, for da tørker det ikke over hele chipsen.

Legg grønnkålen på ristene i en dehydrator. Tørk chipsen natten over på ca 41 grader.

Hvis du ikke har en dehydrator, prøv med varmluft på svak varme. Miso og næringsgjær (nutritional yeast) finnes i helsekost butikkene (næringsgjær er ikke gjær).