Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (3)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (12)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (17)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (13)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Gresskarchips og Eplechips


Råvaregruppe: Fruktruller og Snacks
Kategori/tema: Himalaya salt
Gresskarchips og eplechips

Gresskar kan også brukes til å lage gode gresskarchips. De beholder den fine gule fargen og blir fristende, gode, salte chips om du drysser litt havsalt på dem. På bildet vises eplechips og gresskar chips.

Oppskrift på Gresskarchips og Eplechips

For 1-2 brett i Excalibur dehydrator

Slik lager du gresskarchips og eplechips

Skrell gresskaret, og fjern innholdet. Del gresskaret i små skiver, som chips. Legg bitene på brettet i dehydratoren, og pensle dem med litt olje. Dryss over havsalt. Vask eplene, og skjær dem i tynne skiver. Dryss over kanel. Legg skivene på et brett i dehydratoren. Tørk chipsen i 8 timer på 52 grader, eller 41 grader (raw food). Skal du bruke stekeoven, stekes de i 15 min. på ca. 120 grader. Fordelen ved å tørke i en dehydrator er at næringsinnholdet bevares bedre ved tørking på 40-50 grader, sammenliknet med steking på 120 grader.