Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Glutenfri Pepperkaker med Kokossirup


Råvaregruppe: Sana Bona Favorittkaker
Kategori/tema: Kokossirup
Pepperkaker med kokossirup 600x800

Dette er en alternativ oppskrift på pepperkaker bakt med glutenfritt mel. Vanlig hvitt sukker og sirup, er byttet ut med kokossirup, eller yaconsirup.

Oppskrift på Glutenfri Pepperkaker med Kokossirup 

1 porsjon/deig

  • 75 gr meierismør
  • 2 dl agave
  • 1 dl yaconsirup, eller Sana Bona kokosirup økologisk
  • 1 dl vann
  • 1 ss kanel
  • 1 ss ingefær
  • 1 ss nellik
  • 0.5 ss natron
  • 200 gr jyttemel
  • 200 gr boghvetemel
  • 2 ts fiberhusk

Slik lager du Glutenfri Pepperkaker med Kokossirup 

Smøret smeltes, tilsett agave og yacon, og pisk videre. Tilsett vann, og pisk dette inn. Til slutt tilsetter du krydderene, og sikter inn melet. Bruk miksmasteren, og lag en jevn deig. Form pepperkakene etter ønske. Stekes på 175 grader, i ca. 8 minutter.

Kakene smaker bedre jo lenger de står. Oppbevar kakene i en kakeboks.